ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@kea-hara.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210 666 6702
ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΕΑ

Ταξίδι της “Ελπίδας”

Ο Σπύρος, ο Κώστας και η Ειρηάννα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με αφορμή την άφιξη, στις 31 Αυγούστου, στην Ελλάδα του πλοίου της κυβέρνησης του Κουβέιτ, που πραγματοποιεί το «Journey of Hope» (ταξίδι της ελπίδας), μεταφέροντας παιδιά με ειδικές ανάγκες, σύνδρομο Down (Ντάουν), αυτισμό κι άλλες νοητικές ασθένειες, διοργανώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου στη Μαρίνα Αλίμου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η πρεσβεία του Κουβέιτ και παρευρέθηκαν οι επίσημες Αρχές και αντιπρόσωποι των οργανισμών, που ασχολούνται με τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το πλοίο «Ταξίδι της Ελπίδας» ξεκίνησε την 1η/05/2014 από το Κουβέιτ, υπό την αιγίδα του Εμίρη του κράτους, Σεΐχη Sabah Al-Ahmed Al-jaber Al Sabah, με σκοπό να ενημερώσει τις κοινωνίες των πόλεων που επισκέπτεται, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και ο συντονισμός των προσπαθειών για την επίλυση των προβλημάτων τους και της ισότιμης ένταξής τους στην κοινωνία.

Το ταξίδι του πλοίου, που έχει προορισμό 20 χώρες και 39 λιμάνια σε όλο τον κόσμο, θα διαρκέσει 7 μήνες έως την έδρα των Special Olympics στην Ουάσιγκτον.