ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@kea-hara.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210 666 6702
ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΕΑ

Τα «Παραμύθια» του Εθνικού Θεάτρου στο οικοτροφείο μας

Eνα διαφορετικό μεσημέρι που ευχαριστήθηκαν και απόλαυσαν ιδιαιτέρως περίμενε τους ενοίκους μας την Παρασκευή.

Ειδικότερα, το οικοτροφείο μας συμμετείχε στη δράση υπό τον τίτλο «Εθνικό σε αποστολή», του Εθνικού Θεάτρου, στο πλαίσιο του κοινωνικού του ρόλου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως συνολικότερα οι κοινωνικές δράσεις του Εθνικού Θεάτρου, έχουν σκοπό να φέρουν την τέχνη σε φορείς, ιδρύματα, νοσοκομεία, φυλακές και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη κοινωνικής παρέμβασης είτε εντοπίζεται περιορισμένη πρόσβαση σε πολιτιστικά δρώμενα. Μια από αυτές τις δράσεις είναι και τα «Παραμύθια» η οποία «μετρά» ήδη τρία χρόνια παρουσίας με εκατοντάδες δωρεάν παραστάσεις σε μικρούς και μεγαλύτερους θεατές. Μάλιστα, το οικοτροφείο μας έχει την τιμή να συμμετέχει κάθε χρόνο, τα τελευταία τρία χρόνια, στη συγκεκριμένη δράση.

Τα «Παραμύθια» αφηγούνται ιστορίες σε όσους, ίσως, δεν έχουν κάποιον να τους διηγηθεί, σε παιδιά και νέους ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με περιορισμένη πρόσβαση στην ευεργετική επίδραση της τέχνης. Παραμύθια λαϊκά από κάθε γωνιά της γης, ντυμένα με τραγούδια – ειδικά φτιαγμένα για τις ιστορίες που ακούγονται κάτι που έκανε ιδιαιτέρως χαρούμενους τους ενοίκους μας.