ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@kea-hara.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210 666 6702
ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΕΑ

Στο «σπίτι» μας ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη είχαμε τη χαρά να δεχθούμε στο οικοτροφείο μας από τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης.

Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΑΕ κ. Αλέξανδρου Θεοδώρου, αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται από το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας υποδέχτηκε η διευθύντρια του Κέντρου μας μαζί με μέλη του προσωπικού και γονείς που τα παιδιά τους φιλοξενούνται εδώ. Πρώτο μας  μέλημα ήταν να ενημερωθούν αναλυτικά οι αθλητές για το έργο μας, τις δράσεις και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούμε. Στη συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας Σταύρος Τουτζιαράκης μας προσέφερε ως δώρο μια υπογεγραμμένη μπλούζα της Κύμης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προσέφεραν απαραίτητα είδη υγιεινής (προσφορά από το κατάστημα σούπερ μάρκετ Proton).

Αμέσως μετά οι παίκτες ξεναγήθηκαν στο οικοτροφείο, γνώρισαν τα παιδιά, μίλησαν μαζί τους και δεν παρέλειψαν να τα καλέσουν σε κάποιο από τα εντός έδρας παιχνίδια μας, ενώ στο τέλος υποσχέθηκαν να επιστρέψουν στους Αγώνες Χαράς που κάθε χρόνο διοργανώνουμε.

Αφού τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις τους, σημειώνουμε πως με χαρά θα περιμένουμε τη νέα συνάντησή μας.