ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@kea-hara.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210 666 6702
ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΕΑ

Καλοκαιρινή Γιορτή

Για πρώτη φορά φέτος το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ» παρουσίασε τη μουσικοχορευτική παράσταση «Ο γάμος του Χαραλάμπη» η οποία πραγματοποιήθηκε στον κήπο του οικοτροφείου . Στην παράσταση λάβανε μέρος 15 ένοικοι του οικοτροφείου, με νοητική υστέρηση και σύνοδες παθήσεις   οι οποίοι με πολύ διάθεση και κόπο κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις σαν κανονικοί ηθοποιοί!! Τραγουδήσανε, χορέψανε και κυρίως διασκέδασαν οι ίδιοι και οι φίλοι που ήρθανε να τους στηρίξουνε!!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μας τιμήσανε με την παρουσία τους οι γονείς φυσικά, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Μερτύρης και κ. Νεκτάριος Καλαϊντζής και πολλοί δημότες οι οποίοι γνωρίζουν το έργο του «ΧΑΡΑ» και το στηρίζουν!! Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε πάρτι στον κήπο του οικοτροφείου όπου όλοι μαζί χορέψαμε και διασκεδάσαμε!!

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή και την εμψύχωση των παιδιών μας και σας περιμένουμε όλους στο καλοκαιρινό μας BAZAAR που θα γίνει στις 15 και 16 Ιουλίου στο εμπορικό κέντρο Athens Heart στην Πειραιώς. Θα έχουμε χειροποίητες δημιουργίες από τους ίδιους τους ενοίκους και όχι μόνο. Από Σεπτέμβρη υποσχόμαστε καινούργιες δράσεις και εκπλήξεις!!

hara-admin

VIEW ALL POSTS