ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL info@kea-hara.gr
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 210 666 6702
ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΕΑ

Eυχαριστούμε την Rolco για την προσφορά της!

Μόλις παραλάβαμε ακόμη μια προσφορά της Ελληνικής Βιομηχανίας απορρυπαντικών Rolco/Bιανίλ, η οποία βρίσκεται σταθερά στο πλευρό μας, αρωγός στις προσπάθειές μας,  καλύπτοντας όλες τις βασικές ανάγκες υγιεινής και καθαριότητας του Κέντρου μας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εταιρεία Rolco/Bιανίλ μας προσφέρει τα προϊόντα της για τον καθαρισμό και την διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών των συνθηκών υγιεινής των χώρων μας, για όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ η προσφορά της κρατεί έτη πολλά!

Επιπροσθέτως, υπογραμμίζεται ό,τι  τα απορρυπαντικά και καθαριστικά που διαθέτει, είναι οικολογικά πρωτοπόρα, ενώ τηρούν όλες τις ενδεδειγμένες περιβαλλοντικές προδιαγραφές.

Παράλληλα, ως φυσικό επακόλουθο των προτύπων που τηρεί, έχει διακριθεί πολλάκις αποσπώντας πλήθος βραβείων και τιμητικών διακρίσεων, ενώ στη φαρέτρα της διαθέτει και ειδική πιστοποίηση χάρη των ποιοτικών αποτελεσμάτων αλλά και της ασφάλειας των προϊόντων της.

Δεν έχουμε, παρά να την ευχαριστήσουμε θερμά για όλη την προσφορά της προς εμάς, για όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στην πορεία της.